blog

Nová kniha Maxima E. Matkina vyjde ešte tento rok

piatok 2. novembra 2007 09:30
Pi 2.11. 2007 09:30
  • Vydavateľstvo Slovart oznámilo, že ešte pred Vianocami vyjde nová kniha slovenského autora Maxima E. Matkina – Miluj ma ironicky, s podtitulom „Návody na život s ručením obmedzeným“
  • Kniha je na internete už v predpredaji

Martin, 2.11.2007 – Po veľkom úspechu predchádzajúcich diel tajomného slovenského autora Maxima E. Matkina prichádza jeho ďalšia kniha. Informáciu prinieslo najväčšie slovenské internetové kníhkupectvo Martinus.sk. „Po veľkom úspechu predchádzajúcich Matkinových kníh sme sa rozhodli aj Miluj ma ironicky zaradiť do predpredaja ešte v ten istý deň, ako Slovart oznámil jeho knižné vydanie,“ hovorí Miroslav Santus, spolumajiteľ kníhkupectva. Matkinov predchádzajúci román Mužské interiéry, ktorý vyšiel v júli, sa pritom stále drží v rebríčkoch najpredávanejších kníh v mnohých kníhkupectvách na Slovensku.


matkin_ironickyMaxim E. Matkin v poradí už v piatej a tentoraz celkom malej knihe prináša niekoľko návodov na prežitie vo vzťahovej džungli, samozrejme s ručením obmedzením. Nová kniha by mala mať 52 strán. Jej presný termín vydania ešte nie je známy, Slovart by to však rád stihol ešte pred tohtoročnými Vianocami.

Pod umeleckým pseudonymom Maxim E. Matkin publikuje od roku 2000 slovenský autor, ktorého totožnosť nie je známa. Dodnes mu knižne vo vydavateľstve Slovart vyšli 4 romány – Polnočný denník (2002), Láska je chyba v programe (2004), Mexická vlna (2005) a Mužské interiéry (2007).