blog

DVD novinky: Zberateľské edície

streda 25. novembra 2009 10:00
St 25.11. 2009 10:00

a1Ďalšia skvelá správa pre všetkých filmových nadšencov – DVD novinkám na tento týždeň kraľujú zberateľské edície! Poďme sa na ne spoločne a bez zbytočných ďalších slov pozrieť.

Pán prsteňov, jedna z najslávnejších trilógií všetkých čias. z1A vy ju teraz môžete mať doma, vo svojej obývačke, pekne pohromade – ako novinka totiž vychádza kolekcia 6 DVD obsahujúca všetky tri filmy a hodiny bonusového materiálu, ktoré vás ešte viac vtiahnu do sveta dnes už legendárnej Stredozeme. Prežite znovu a znovu príbeh malých hobitov, ktorí stáli pred najťažšou skúškou svojho života, predierali sa cez bojiská, na ktorých vládli strach a temnota, spoznávali krásy i nástrahy bájneho sveta a čelili najväčšiemu zlu – prsteňu a jeho pánovi. To všetko za sprievodu dychberúcej hudby, najmodernejších efektov a v podaní skvelých hercov. Dvere do fantasy sveta sú otvorené.

Pre tých, ktorí holdujú historickým filmom (no určite mi dáte za pravdu, že snímka ulahodí nielen im), mám taktiež skvelú správu – ďalšia DVD novinka je z2totiž Juh proti Severu (Odviate vetrom): 5-disková zberateľská edícia. Historicko-romantická vojnová epika. Rodinná sága. Populárny príbeh, dokonale adaptovaný pre najširšie publikum. Hviezdne herecké obsadenie vyžarujúce charizmu a vášeň. Filmové remeslo vo svojej vrcholnej podobe. To všetko sa ideálne spojuje v tomto veľkolepom diele. Dynamický filmový zážitok z amerického Juhu v období občianskej vojny vstupuje do vášho domáceho kina so všetkou nádherou novej high-definition edície k 70. výročiu, ponúka reštaurovaný obraz v doposiaľ nevídanej kvalite – v rozlíšení 1080p. Monumentálny film z3 natočil producent David O. Selznick podľa Pulitzerovou cenou vyznamenaného románu Margaret Mitchell.

A napokon, do tretice, film, ktorý uzrel svetlo sveta v rovnakom roku ako Juh proti Severu. Taktiež sa jedná o notoricky známy titul, ovenčený viacerými prívlastkami, ktoré sa dajú zhrnúť do jedného – najkúzelnejší. Veru tak, Čarodej zo zeme Oz vychádza v štvordiskovej zberateľskej edícií.

Zdroj foto: martinus.sk