blog

DVD novinky: TOP

streda 9. júna 2010 11:13
St 9.06. 2010 11:13

Nové filmy v našej ponuke na tento týždeň (pod tradičným krycím menom DVD novinky) sú TOP-ky. Hneď, ako sa dostali do “éteru”, stali sa z nich najpredávanejšie tituly (viď rebríček TOP). Poďme sa na ne pozrieť bližšie.

Najväčším “chytákom” dneška (z tínedžerského uhla pohľadu)sú určite upíri. A do nášho eshopu si to namieril Nov (New moon). Film podľa knižného bestselleru (konkrétnejšie druhé pokračovanie štvordielnej ságy) o láske, večnom živote a zložitom období, akým puberta nepochybne je. Potom, ako sa Bella zotaví z útoku upíra, ktorý ju skoro stál život, chystá sa s Edwardom a jeho rodinou oslaviť svoje 18. narodeniny. Nešťastnou náhodou sa však Bella pri oslave zraní a pohľad na čerstvú krv je pre rodinu Cullenovcov až príliš lákavý. Rozhodnú sa pre Bellino bezpečie opustiť mestečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už sa zdá, že sa zo svojho smútku nikdy nedostane, ale nový zmysel života překvapivo nachádza v nezodpovednom správaní a stále hlbšom priateľstve s Jakobom Blackom. Nebezpečie však na ňu stále striehne v rôznych podobách. A my vám ponúkame možnosť vybrať si hneď z troch verzií tohto titulu!

Ďalšou novinkou je náučná séria dvd, ktorá si získa nejedného. Naša krása modrá planéta totiž skrýva neobmedzené množstvo pokladov. A čo obsahuje súbor Mocné sily planéty Zem? Obsahuje nie 4, ale 5 DVD v nasledovnej zostave: 1.  Sopky, 2. Atmosféra, 3. Ľad, 4. Oceány , 5. Vzácna planéta. Je z čoho vyberať.

Za zmienku určite stojí i fakt, že v našej TOP50 sa nachádzajú aj tituly, ktoré sme predstavili v článkoch pár týždňov dozadu (a teda stále majú status novinka). A že sú to naozaj lákavé filmy? Posúďte sami. Hovorím totiž o limitovanej edícii Gladiátora, kúzelnom rozprávkovom príbehu Snehová kráľovná alebo bláznivej komédii s netradičným námetom Chceš ma, chcem ťa.

Zdroj foto: internet