blog

DVD novinky: Všetko nové!

streda 20. októbra 2010 14:19
St 20.10. 2010 14:19
Tento týždeň zažijeme veľa nového. Jednak je to tým, že distribútori sa ponáhľali a tak sa na nás v podobe DVD noviniek valia už i tohoročné filmy – a to nie hocijaké! Stretneme také hviezdy akými sú napríklad Bruce Willis, Jennifer Lopez, a tiež sa dočkáme návratu filmu s legendou – Michaelom Jacksonom. Samozrejme, to nie je všetko. Veľa nového nás čaká i vo vzhľade samotného článku – DVD novinky sú totiž opäť v novom šate!
Začnime s Bruceom Willisom. Opäť ho uvidíme s pre neho tak typickým humorom a jeho poriadne tvrdými päsťami. Ponoríme sa do prostredia Brooklynu a do príbehu jednej slávnej (a ukradnutej) baseballovej kartičky z roku 1952, ktorú chce policajtské duo Bruce Willis a Tracy Morgan získať, samozrejme sa pri tom nechtiac zapletú s drogovým gangom. Čaká nás poriadna dávka humoru, nádielka tvrdých úderov a zohraná dvojica hercov – skrátka poriadna akčná komédia. (viac info)
Teraz sa vráťme do roku 1978. Spomaľme na ceste dláždenej žltými tehlami s filmom Čaroděj. Sledujme v tej dobe začínajúceho Kráľa popu MJ-a v jeho skvelej prvej filmovej role. Nechajme sa uniesť senzáciou muzikálového Broadwayu, v ktorej je Dorotka odfúknutá do kúzelnej ríše Oz, kde sa zoznamuje s plechovým drevorubačom, strašiakom a Ivom. Môžme si tak vychutnať hudobné spracovanie dnes legendárneho príbeho so skvelými hercami. (viac info)
Pamätáte si, keď v Českej republike vyšiel na svetlo sveta žartík so superlacným hypermarketom? Ľudia sa nahrnuli na slávnostné otvorenie a keď padla plachta, namiesto obchodu odokryla len kovovú konštrukciu. Autori žartíku sú späť, opäť s netradičným komediálnym dokumentom, ktorý (podľa ich slov) tentokrát odzrkadľuje českú spoločnosť 20 rokov po revolúcií. Film je totiž situovaný na projekt amerického radaru – a na mediálno – občiansko – politickú vojnu na pozadí tohto projektu. Opäť to má byť poriadne kontroverzné a tentokrát vraj aj napínavé. (viac info)
Jennifer Lopez a jej Záložný plán – úplne nová romantická komédia. Jennifer sa predstavuje ako Zoe, slobodná Newyorčanka, ktorá sníva o tom, že raz stretne toho pravého a zalozí si rodinu a bude mať pokojný život. Ale po sérií nepodarených zoznámení sa rozhodne pre záložný plán – zmení poradie svojich snov – najskôr dieťa, potom partner. Lenže (samozrejme, musí byť nejaké to lenže), len krátko po umelom oplodnení sa vášnivo zamiluje. A tak musí skrývať svoje tehotenstvo, až kým jej nový vyvolený nebude na taký fakt pripravený. (viac info)
Na záver skvelá správa. Teraz môžme sledovať svojich obľúbených prehistorických hrdinov, ako z obrazovky vstupujú do našej obývačky v pôsobivom formáte 3D. Doba ľadová 3 prichdáza v 3D verzii! Sympatický mamut, ukecaný leňochod, priateľský šabľozubý tiger a Scrat objavujú pod svojimi nohami nový svet zábavných dinosaurov a tiež krásnu Scratte, ktorej možno ide len o Scratov oriešok (a on je bláznivo zaľúbený). (viac info)