blog

DVD novinky: Plejáda slávnych herečiek u vás doma

streda 10. novembra 2010 12:33
St 10.11. 2010 12:33
Milí Martinusáci, opäť nás čaká nádielka filmových noviniek. Urobte si malé Vianoce už teraz a ponorte sa do sveta filmu, možno práve s niektorým z týchto titulov. Čaká nás horor, mysteriózny thriller, akčná komédia, akčná dráma a romantika. Výber je široký a sprevádza ho aj bonus vo forme skvelých hereckých výkonov – všetky filmy na tento týždeň majú totiž spoločného menovateľa – skvelé herečky.
Začnime zľahka. Teda s humorom. On a ona sa stretnú na dovolenke. Vezmú sa. Žijú si úplne idylicky, no on zrazu niečo zistí. Niekto ho chce zabiť. Niekto z ich okolia. Môže to byť ktokoľvek. Táto zápletka naštartuje skvelú komédiu. Pripravte si bránice, valí sa na vás nové herecké duo – Katherine Heigl a Ashton Kutcher. (viac info)
V tomto filme sa nám predstaví Julianne Moore. A že bude mať pekne horúce chvíle! V mysterióznom thrillere ide o Slepotu. Mestom sa šíri panika, ľudia hromadne slepnú. A povestné právo a poriadok sa razom mení na presný opak. Niekto ale neoslepol – žena doktora (Moore). Ako sa postaví ku udalostiam, ktoré ju obklopujú? (viac info)
Novomanželský pár Cliff (Steve Zahn) a Cydney (Milla Jovovich) sú na svadobnej ceste na Hawai. I napriek výstražným znameniam a znepokojujúcim správam o voľne pobehávajúcich vrahoch sa dvojica rozhodne ísť na turistickú výpravu do vnútrozemia. Hneď na začiatku cesty stretnú ďalší pár, ktorý ich zavedie hlbšie do ostrova. Najskôr priateľské správanie sa skoro zmení na strašidelné zmeny nálad a divné reči. A je tu ešte niekto ďalší. Kolotoč vzájomného podozrievania, znepokojujúcich náhod a nedôvery sa točí rýchlejšie, ako je zdravé. Začína boj o holý život, ale kto je tým skutočným nebezpečenstvom? A kto iba nevinná obeť? Jedno je isté. Nič nie je také, ako sa zdá. (viac info)
Mala to byť nezabudnuteľná romantická noc pre Kristen a Jamesa. Práve sa vrátili z priateľovej svadby do svojho letného domčeka, kde plánujú stráviť pár príjemných voľných dní odrezaní od civilizácie. Ale nestane sa tak. Niečo im to prekazí. 4 hodiny ráno a záhadné klopanie na dvere, na druhej strane strašidelný hlas. Idylické hniezdo lásky sa obracia na miesto pekelného teroru. Traja cudzinci zaútočia na pár v dome. Z ničoho nič. Majú jasný úmysel, na tvárach masky a ticho je ich obľúbený prostriedok komunikácie. Hrôzyplná zábava skupinky maniakov sa zvrtne na nebezpečný zápas. Zavládne zúfalstvo. Bude tiecť pot. Bude tiecť krv. Tma tejto noci môže byť osudná… Prichádza psychologický horor na čele s Liv Tyler. (viac info)
Tento dojemný príbeh o dospievaní v hlavnej role s Miley Cyrus iste osloví hlavne teen-agerov. Ale tentokrát nejde len o nejaký prvoplánový príbeh na vytiahnutie peňazí z naivných divákov. Film vychádza z románu Nicholasa Sparksa (autora predlohy k filmom Milý John, A Walk to Remember a  Zápisník jednej lásky) a sleduje Ronnie (Miley Cyrus) a jej otca, ktorí spolu už dlho nežijú v jednej domácnosti. Otec sa snaží si znovu vybudovať láskyplný vzťah so svojou dcérou, ale nájsť cestu k mladej rebelke nie je jednoduché. A tak staví na jedinú vec, ktorá ich spája, na hudbu. Film je nabitý skvelými bonusmi. I vďaka nim je táto dojemná a povznášajúca dráma o rodine, prvých láskach a druhých šanciach príbehom, ktorý len tak nezabudnete. (viac info)