blog

DVD tipy: Nielen Disneyho slávne príbehy

streda 11. mája 2011 00:31
St 11.05. 2011 00:31
Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD novinky vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

Jack Black sa predstavuje tentokrát v nadživotnej veľkosti ako Gulliver. Je obyčajným triedičom pošty, ale keď mu stroskotá loď, ocitne sa na fantastickom ostrove Liliputánov, zrazu je z neho obor – veľkosťou aj sebavedomím. Hrdinskými skutkami aj vymyslenými báchorkami si zakrátko získa srdcia malých ľudkov. Jedného dňa ale uvrhne svojich nových priateľov do nebezpečenstva a bude musieť vynaložiť veľa úsilia, aby všetko napravil a znovu získal ich dôveru. (viac info)
Filmové štúdio Disney prišlo s originálnym nápadom – vymysleli novú zápletku klasickej rozprávke. Flynn Rider, najkrajší a najhľadanejší zlodej celého kráľovstva, sa schová v tajomnej veži, kde uvidí niečo, čo určite nečakal. Vo veži totiž býva mladé dievča, ktoré má nevídanú zbraň – celých 20 metrov kúzelných blonďavých vlasov. Spolu sa vydajú na cestu, ktorá ich určite zmení. (viac info)
Do kín prichádza už piaty diel ságy o mutantoch. A my máme jedinečnú možnosť mať predošlé štyri pekne pohromade. Kto náhodou túto ságu nepozná, jedná sa o príbeh superhrdinov, ktorí pomáhajú ľuďom, napriek tomu, že tí ich majú za divných, za mutantov. A, samozrejme, sú tu aj tí druhí, ktorí obyčajných ľudí neznášajú a chcú vojnu. Prežime príbeh Wolverina, jeho stretnutie s Charlesom Xavierom vedúcim školu pre mutantov, pokus o teroristický útok, bitku vo vodnej elekrárni či na ostrove Alcatraz znovu a znovu. Pútavá veľkolepá akciou a hereckými esami nabitá sága si vás získa. (viac info)
Milé deti, pozývame vás na výlet do Spievankova – čarovnej krajiny, kde sa stále spieva! Hovorí Richard Čanaky a Mária Podhradská. Ich farebné DVD obsahuje krásne a veselé pesničky ako My sme dvaja kamaráti, Malí muzikanti, Ide ide vláčik, Kolo kolo mlynské, Medveďku daj labku, O zajačikoch a ďalšie. (viac info)
Opäť tu máme Disneyovské moderné spracovanie klasickej rozprávky. Čo sa skutočne stalo, keď princezná pobozkala žabiaka a aké dobrodružstvo tento slávny bozk odštartoval? Napínavý príbeh, skvelé animácie, neodolateľná hudba a veľa zábavy. Objavte svet princeznej Tiany, sprevádzajte ju na ceste do sveta hovoriacich žiab, spievajúcich aligátorov a zamilovaných svätojánskych mušiek. (viac info)