blog

Vyhrajte skvelé ceny s knihou a filmom Pi a jeho život! (súťaž ukončená)

streda 12. decembra 2012 14:03
St 12.12. 2012 14:03

Chlapec, tiger a more. To sú hlavní hrdinovia neuveriteľného príbehu Pi a jeho život, ktorý najskôr prevalcoval svet na stránkach knižky a teraz sa to chystá zopakovať filmovou verziou. O knižnej predlohe Yanna Martela sa roky tvrdilo, že je nesfilmovateľná. Príbeh, ktorý sa odohráva na ploche troch kontinentov, dvoch oceánov a bohatej imaginácie, v ktorom sú hlavnými postavami chlapec a tiger, sa však pod režijným vedením Ang Leea premenil na klenot.A aby ste mohli náležiť porovnať, ako sa mu to podarilo, pripravili sme si pre vás súťaž o originálne filmové darčeky od Bontonfilmu a knižky od vydavateľstva Ikar! 

Súťaž je veľmi jednoduchá. Stačí ak vyplníte súťažný formulár nižšie a ste v hre. Budeme losovať piatich výhercov, ktorí dostanú náramok a notes s motívom filmu a knihu Pi a jeho život od vydavateľstva Ikar. Súťažíme do 20.12.2012 a mená výhercov uverejníme tu, na stránkach nášho blogu.

Držíme palce a teraz hor sa súťažiť! 🙂

Aktualizácia 28.12.2012: Ďakujeme všetkým účastníkom súťaže! 🙂 Ste skvelí a nesprávnych odpovedí prišlo úplné minimum. Tentoraz sa šťastie usmialo na tieto dámy:

Monika Haverlová, Prievidza
Veronika Chňupková, Petrova Ves
Katarína Hugyárová, Trenčianska Turná
Daša Zacharová, Rudňany
Silvia Iľková, Sečovská Polianka

Srdečne blahoželáme a ešte raz ďakujeme všetkým za účasť. A ak ste nevyhrali, nezúfajte, už čoskoro tu bude ďalšia súťaž! 🙂