blog

DVD tipy: Najočakávanejšie filmy sú tu!

streda 27. marca 2013 03:12
St 27.03. 2013 03:12

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Peter Jackson – Hobit: Neočakávaná cesta 2DVD

    Film sleduje cestu hlavnej postavy, Bilba, ktorý sa neočakávane ocitne na dobrodružnej výprave naprieč Stredozemou. Cieľom cesty je nárokovať si padnuté trpasličie kráľovstvo, ktoré vyplienil drak a teraz v ňom stráži kráľovský poklad. Bilba nečakane osloví čarodejník Gandalf Šedý, vďaka ktorému sa ocitne v spoločnosti trinástich trpaslíkov v čele s legendárnym bojovníkom Thorinom. Cesta do divočiny vedie cez tajomné kraje, kde sa to hemží najzvláštnejšími bytosťami Stredozeme. Fantasy svet znovu ožíva, vo veľkolepom spracovaní plnom špeciálnych efektov a nádherných záberov prírody. (Viac info)

  • Kolekcia: Twilight sága

    Bella bola vždy trochu iná. Keď sa jej mama znovu vydala, Bella sa rozhodla zblížiť so svojím otcom a nasťahovala sa k nemu do malého daždivého mestečka Forks bez toho, aby tušila, že sa jej život navždy zmení. Postupne spozná svet nadprirodzených javov, v ktorom vlkolaci upíri zdieľajú rozdielne názory a znenazdajky vstúpi do ľúbostného trojuholníka. Jedna z najslávnejších ság súčasnosti konečne vychádza v kompletnej zbierky – všetkých 5 filmov pohromade. (Viac info)

  • Hra o trůny 2. série

    Asi najznámejší seriál súčasnosti sa čoskoro dočká premiéry najnovšej série. Zatiaľ si môžeme užiť celú druhú sériu na DVD. Príbeh sa odohráva na pozadí rýchlo sa blížiacej zimy. V kráľovskom sídle okupuje trón krutý mladý Joffrey, ovplyvňovaný radami svojej matky a strýka. Moc Lannisterovcov je pod obrovským tlakom z mnohých strán, s dvoma Baratheonmi s nárokom na korunu a Robbom Starkom bojujúcim ako kráľ na Severe. Medzitým v radách divochov severne od Steny vyrastá nový vodca. Daenerys Targaryen plánuje na Východe podporiť svoje vyčerpané sily troma novo narodenými drakmi. Nech začnú intrigy! (Viac info)

  • Curtis Hanson, Michael Apted – Na divoké vlně

    Podnetný príbeh natočený podľa životných osudov surfárskej ikony Jaya Moriarityho osloví nielen surfistov. Keď pätnásťročný Jay zistí, že legendárna Mavericks, jedna z najväčších morských vĺn na svete, skutočne existuje a nachádza sa len kúsok od jeho domova v Santa Cruz, presvedčí miestnu legendu Frostyho Hessona (Gerard Butler), aby ho začal trénovať. Zatiaľčo sa Jay a Frosty vydávajú na cestu za skrotením neskrotiteľného, vzniká medzi nimi jedinečné priateľstvo, ktoré zmení ich životy. Film vznikol s podporou najväčších hviezd sveta surfingu a ponúka úžasné zábery vĺn na pozadí emotívneho príbehu. (Viac info)

  • Majk Spirit: Nový človek – Live koncert

    Ďalší počin Majka Spirita nenechal na seba dlho čakať. DVD Nový Človek je záznamom z live koncertu, na ktorom raper odohral všetkých 19 skladieb z rovnomenného sólového albumu. Špeciálnym hosťom večera bola skupina Milkshejk Sama Tomečka, ktorá Majka Spirita hudobne sprevádzala. DVD obsahuje aj vystúpenie skupiny H16, interpretov Otecko, Bacil, Rakby a Ladylicious. Na DVD sa budeme môcť vrátiť ku krstu Spiritovho CD Nový človek. (Viac info)

  • Rich Moore – Ralph rozbi to

    Niektorí tento animák označujú za najoriginálnejší film poslednej doby. Tvorcovia zo štúdia Walt Disney Animated Studio nám prinášajú skvelý príbeh z prostredia hrdinov a zloduchov počítačových hier. Po mnoho desaťročí hral Ralph vo svojej videohre úlohu zloducha. Jedného dňa sa ale statočne rozhodne svoju úlohu zmeniť a vydá sa na dobrodružnú cestu, behom ktorej chce všetkých presvedčiť, že v skutočnosti je hrdinom s veľkým srdcom. Podarí sa mu to? (Viac info)