blog

Filmové tipy: Takýto pestrý výber tu nebol už dávno!

utorok 15. októbra 2013 00:28
Ut 15.10. 2013 00:28

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Dr. House komplet sezóny 1-8

    Kto by ho nepoznal? Doktor, ktorému nerobí problém pacientom do očí povedať, čo si o nich myslí. Uťahovať si z kolegov a starať sa do ich súkromných životov ho baví ešte viac. So svojím tímom však, prekvapivo, rieši aj choroby pacientov, ktoré sú vždy obrovskou hádankou. Jeho geniálna myseľ a degenerovaná povaha uchvátila celý svet. Teraz máme možnosť vychutnať si komplet príbehov doktora House-a, vrchol jeho kariéry i najväčšie pády, ktoré poznačia všetkých jeho blízkych. Hodiny humoru, napätia, hádok a silných emócií pekne pokope prichádzajú! (Viac info)

  • Mira Fornayová – Můj pes Killer

    Osemnásťročný Marek žije v bezútešnom prostredí blízko slovensko-moravských hraníc so svojím otcom-vinárom a rasistickými kamarátmi. Jeho najlepším priateľom je ale jeho pes, ktorý je perfektne vycvičený proti všetkým votrelcom. Marekovým životom náhle otrasie šokujúce tajomstvo, ktoré zistí o svojej dávno zmiznutej matke. Dramatický príbeh zo súčasnosti, ktorý sa vyznačuje surovosťou a veľkou mierou autenticity, sa dotýka aktuálnych otázok našej spoločnosti, ako sú: rasizmus, nezamestnanosť a problémy disfunkčnej rodiny. (Viac info)

  • Búrlivé víno 1. séria

    Nielen ženy naprieč celým slovenskom uchvátil tento seriál s motívom lásky Rómea a Júlie situovanej v krásnom vinárskom prostredí. V popredí stoja osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených nenávisťou založenou na klamstve. Je to telenovela, ktorá ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a hľadanie ľudskosti a samých seba. Televízia sa nám ho rozhodla podať v ucelenej podobe na DVD, a tak prichádza prvá séria a s ňou niekoľko hodín romantiky. (Viac info)

  • Bradley Parker – Černobyľské denníky

    Sladkého už bolo dosť, je na čase sa báť! Keď vypukla najhoršia katastrofa v jadrovej elektrárni v dejinách ľudstva – Černobyľ, evakuovaní obyvatelia blízkeho mesta Pripjať nemali čas ani na to, aby si pobalili osobné veci. O 25 rokov neskôr šesť mladých turistov so svojím sprievodcom navštevuje práve Pripjať, aby tu spoločne preskúmali trosky zničeného a zdanlivo opusteného mesta. Keď ich okolnosti prinútia zostať na mieste cez noc, skoro zisťujú, že tu možno nie sú sami. Spoluautorom scenára a koproducentom šokujúceho filmu plného desu a hrôzy je Oren Peli, tvorca Paranormal Activity. (Viac info)

  • Jan Hřebejk – Svatá čtveřice

    Teraz trošku českej komiky. Tentokrát v pikantnom obale. Nudíte sa v posteli? Inšpiráciu môžete načerpať u režiséra Jana Hřebejka a scenáristu Michala Viewegha. Hrdinovia filmu, kolegovia elektrikári Ondra a Vítek, dostanú ponuku na exotickú „brigádu“ na karibskom ostrove, kde hurikán poničil elektrické vedenie. Keď im osud hodí túto rukavicu, rozhodnú sa ju využiť. Do Karibiku zoberú aj svoje ženy. A práve tam, v exotickom raji, sa v ich hlavách zrodí plán, po ktorom už ich sexuálny život nebude nikdy rovnaký. A nudný. (Viac info)

  • Spievankovo 4 (DVD)

    V poradí už štvrté pokračovanie obľúbeného pesničkového DVD pre deti od Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho nás prevedie krajinou Spievankovo, kde žije Spievanka a Zahrajko, býva aj víla Nezábudka a jej kamarát zajko Smejko. Zajko Smejko, ktorý rád cestuje, chce ísť na výlet do Anglicka. Víla Nezábudka preto pozve do Spievankova svojich malých anglických kamarátov, ktorí učia Zajka Smejka po anglicky. Popri tom zažívajú veľa dobrodružstiev a zábavy a spievajú si veselé anglické pesničky. A čaká nás aj bonusové DVD! (Viac info)