blog

Filmové tipy: Super lacné, super dobré!

piatok 1. novembra 2013 01:35
Pi 1.11. 2013 01:35

Niekto má rád komédiu, niekto holduje drámam. Niekoho poteší romantický film plný objatí a sĺz, inému stačí veľa výbuchov a krvi. Skrátka, každý sme iný, no jedno máme rovnaké – chceme, aby film, ktorý pozeráme, stál za to. Keďže každý týždeň vychádzajú nové a nové snímky, je ľahké stratiť sa v ponuke. Naša rubrika DVD tipy vyberie tie najzaujímavejšie filmy pre každého.

  • Alister Grierson – Sanctum

    Špičkový potápač Frank McGuire venoval prieskumu jaskýň v južnom Pacifiku mnoho mesiacov. Keď je ale východ nečakane zamedzený, je jeho tím, zahŕňajúci sedemnásťročného syna Josha, finančníka Carla, jeho priateľku Victoriu a bláznivého Georga, nútený nájsť cestu von zložitým podvodným labyrintom. Na mieste je otázka – existuje vôbec taká cesta? Epické dobrodružstvo je z produkčnej dielne Jamesa Camerona. (Viac info)

  • Michel Gondry – Zelený sršeň

    Britt Reid (Seth Rogen) žije život, ktorý by sa dal prirovnať k istému Charliemu S. – cez deň sa poflakuje a v noci vymetá bary. Ako už tušíte, všetko sa zmení. Britt nájde prácu, ktorá je celkom cool – akčný hrdina bojujúci so zločinom. Svoje sily spojí s vynálezcom a majstrom bojového umenia menom Kato a s výpomocou jeho pôvabnej asistentky (Cameron Diaz) bude bojovať. Samozrejme, proti zločinu, ktorého predstavuje charizmatický Christoph Waltz. (Viac info)

  • Steve Antin – Varieté

    Speváčka Ali (Christina Aguilera) kvôli túžbe po hviezdnej kariére opúšťa svoj domov v zapadnutom mestečku a mieri do víru veľkomesta. Tu je uchvátená kúzlom nočného klubu Burlesque s hromadou tanečníc, iskrivej hudby a tiež majiteľkou (Cher), ktorá nutne potrebuje do svojho klubu novú hviezdu. Muzikál začína! Hudobné výstupy nabité vizuálnymi efektmi a hviezdne herecké obsadenie miešajú nočný kokteil dobrého filmového zážitku. (Viac info)

  • Luiso Berdejo – Nová dcéra

    Kevin Costner sa predstavuje v úlohe čerstvo rozvedeného otca, ktorý sa so svojou dospievajúcou dcérou Louisou a malým synom Samom sťahuje na vidiek do Južnej Karolíny. Keď sa Louisa v novom domove začne správať veľmi zvláštne a prebudia sa v nej sklony k násiliu, otec musí odhaliť pravdu, ktorá sa za jej premenou skrýva. V pozadí stojí šokujúce tajomstvo bývalého majiteľa domu. Ako ďaleko bude otec ochotný zájsť, aby svoju dcéru ochránil pred dávnym zlom? (Viac info)

  • John Carpenter – Útek z New Yorku

    Píše sa rok 1997. Vďaka prudkému vzostupu kriminality je New York premenený na prísne stráženú väznicu, odkiaľ nemajú väzni možnosť úniku. Novému väzňovi a skúsenému vojnovému veteránovi, Snakovi Plisskenovi (Kurt Russell) je ponúknutá sloboda za záchranu prezidenta Spojených štátov, ktorý uviazol na manhattanskom ostrove potom, čo bolo jeho lietadlo zostrelené teroristami. Napätie a akcia môžu začať. (Viac info)

  • Poštár Pat a stroj na zmrzlinu

    A teraz tu máme ďalšie animované dobrodružstvo z Greendale. Poštár Pat a kocúr Jess sa vracajú v štyroch príbehoch nabitých zábavou a vzrušením. Pridajme sa k Patovi, Jessovi a celej ich tlupe a prežime s nimi ďalšie napínavé chvíľky. Zoznámime sa s novými úžasnými vynálezmi Teda Glena, veľmi neposlušnou kozou, prejdeme sa dedinským trhom a staneme sa svedkami jedného veľkého závodu! Hodina zábavy pre deti a aj rodičov je tu! (Viac info)