blog

Vyhrajte lákavé ceny s Rytmusovým filmom Sídliskový sen!

pondelok 24. augusta 2015 13:27
Po 24.08. 2015 13:27

RytmusJedna z najznámejších osobností česko-slovenskej hudobnej scény Patrik „Rytmus“ Vrbovský natočil časozberný dokument RYTMUS sídliskový sen, ktorý zachytáva vývin jeho kariéry od detstva až po súčasnosť. A aj keď na samotný film budete musieť ísť do kina (už sa premieta!), my tu pre vás máme ceny, ktoré určite potešia každého Rytmusovho fanúšika! Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže, ktorá je už tradične mimoriadne ľahká! 

Ako už asi viete, film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 rokov a zblízka dokumentuje život Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, ktorý vyrastal v obyčajnej rodine na sídlisku v Piešťanoch a kvôli rómskemu pôvodu sa neraz stretol s predsudkami okolia. Dnes vydáva albumy v desaťtisícových nákladoch, bol porotca Superstar a jeho videá videlo na internete viac ako 200 miliónov užívateľov.

Film ponúka aj exkluzívne zábery z rodinných archívov videí a fotografií, podložené osobnými výpoveďami ľudí z Rytmusovho najbližšieho okolia a my sme si pri príležitosti jeho uvedenia do kín pripravili súťaž, v ktorej piati z vás môžu vyhrať CD podpísané Rytmusom, známe tričko z jeho dielne 😉 a filmový plagát. Stačí, ak vyplníte súťažný formulár a budúci týždeň zo správnych odpovedí vyžrebujeme piatich výhercov. Držíme palce! 🙂

Aktualizácia:

Náš šikovný počítač sa nezľakol obrovského množstva správnych odpovedí a vylosoval týchto výhercov, ktorým srdečne gratulujeme:

Jozef Michalko, Lučenec
Kristína Limpárová, Vojka nad Dunajom
Michal Černaj, Žiar nad Hronom
Patrícia Multáňová, Kežmarok
Nikola Bneková, Bratislava
Beáta Sidorová, Stropkov 
Michal Zeman, Krupina
Michal Masaryk, Piešťany