blog

Sama mama, ktorá bez dcéry neodišla, bude mať autogramiádu!

pondelok 31. mája 2010 10:00
Po 31.05. 2010 10:00

Milé Martinusáčky,

určite ste zaznamenali, že pred nedávnom vyšiel v poradí už druhý román obľúbenej slovenskej autorky Timei Keresztényiovej, ktorej prvotina Bez dcéry som neodišla očarila tisíce z vás. Ak aj vy patríte medzi fanynky tejto skvelej spisovateľky, určite si nenechajte ujsť jedinečnú príležitosť získať jej knihu aj s osobným venovaním priamo od autorky! Dňa 4.6.2010 o 17.00 sa bude v našom bratislavskom kníhkupectve konať autogramiáda , ktorú si jednoducho nemôžete nechať ujsť! Veď autogramiáda bude v našom bratislavskom kníhkupectve spojená aj so zľavou 10% na všetky tituly vydavateľstva Evitapress – len v piatok 4.6.2010! 🙂

Timea Keresztényiová sa narodila sa a vyrastala v Komárne, kde sa začala aj jej kariéra za mikrofónom. Neskôr prešla do rádia Koliba/Okey, kde napokon strávila sedem rokov. V roku 2008 začala písať pre časopis EVA a zároveň jej vyšla knižná prvotina Bez dcéry som neodišla. Tá opisuje autorkin dvojročný vzťah s moslimským černochom Abdulom. Odcestovala s ním do jeho vlasti a porodila mu dcéru. Vo vzťahu však postupne odhaľovala šokujúce klamstvá a pretvárku, ktoré nakoniec vyústili až do dramatického úteku na Slovensko. Kniha sa stretla s obrovským úspechom a búrlivým ohlasom.

Niet preto divu, že sa autorka rozhodla napísať jej “veľmi voľné” pokračovanie Sama mama, v ktorom opisuje ďalšie osudy slobodnej mamičky, ktorá skončila na Slovensku so svojou maličkou dcérou – mulatkou Lisou. Všetko vystihuje už hlavný slogan knihy: “Keď ste slobodná a máte dieťa, slobodná vlastne vôbec nie ste.” Ako žiť, vychovávať, zarábať, randiť, nezblázniť sa a byť jedinou, na ktorej všetko stojí a s ktorou všetko padá. O strachu, výčitkách, smútku a tragikomických príhodách, aké single mamy zažívajú denne.

Príďte do nášho bratislavského kníhkupectva v piatok t.j. 4.6.2010 o 17.00 stretnúť sa s výnimočnou autorkou Timeou Keresztényiovou a získajte jej osobné venovanie! A ak jej knihu ešte nemáte, nevadí! Veď počas celého piatku, 4.6.2010 budú všetky tituly vydavateľstva Evitapress so zľavou 10%!

Tešíme sa na vás!

Tisíce príbehov.
Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

PS: Všetci obyvatelia Nitry a blízkeho (ale pokojne aj ďalekého) okolia sa už teraz môžu tešiť na autogramiádu najúspešnejšej slovenskej autorky Evy Urbaníkovej. Bližšie informácie už čoskoro! 🙂