blog

TOP 10: Najpredávanejšie e-knihy na Martinus.sk za rok 2013

streda 8. januára 2014 02:32
St 8.01. 2014 02:32

Už sú to viac ako tri roky, čo sme na Martinus.sk spustil predaj elektronických kníh so všetkými ich výhodami. Za ten čas sa dočkali e-knihy na Slovensku obrovského vývinu a ich ponuka a dostupnosť rastie každým dňom. Aj preto sme nemohli zabudnúť na tohto mladšieho súrodenca svojej papierovej sestry a pripravili sme si pre vás rebríček najpredávanejších e-kníh na Martinus.sk za rok 2013. A viete čo? Čaká vás v ňom veľa prekvapení! 🙂

  • 1. Lucia Sasková – Zlatokopka

    Hlavná hrdinka tohto šokujúco úprimného príbehu sa pôvodne živila ako predavačka v luxusnom klenotníctve, kam často prichádzali zlatokopky v sprievode svojich zazobaných partnerov. Spočiatku tie mladé ženy odsudzovala, no po čase… (Viac info)

  • 2. Dominik Dán – Kráska a netvor

    Partia vraždárov z Nášho Mesta je po dovolenkách opäť spolu. Šéf sa vrátil do práce opálený, usmiaty a plný energie. Farba mu ostala, no úsmev zamrzol na perách už na druhý deň. Maďarskí kolegovia našli v poli kúsok od štátnej… (Viac info)

  • 3. Dominik Dán – Básnik

    Na začiatku svojej kariéry detektíva oddelenia vrážd bol Krauz vystavený tvrdej skúške. Jeho zmysel pre spravodlivosť bol konfrontovaný s vtedajším právnym… (Viac info)

  • 4. Jo Nesbo – Netopýr

    V Austrálii je nalezena mrtvá norská dívka. Vše poukazuje na to, že byla znásilněna a zavražděna. Oddělení vražd osloského policejního ředitelství vysílá do Sydney kriminalistu Harryho Holea, jehož úkolem je sekundovat místní policii při vyšetřování… (Viac info)

  • 5. Pavel Hirax Baričák – 666 anjelov

    Vďaka ľudským telám sme slabí. Ale máme ešte dušu, zásluhou ktorej sme silní. Oveľa silnejší, ako si myslíme…

    Samo vyrastal v rodine, kde otec je zaslepený politik a mama vysokopostavená manažérka. Stretáva však Sáru, ktorá poc (Viac info)

  • 6. Felix Francis – Smrť džokejky

    Keď televízny moderátor Mark Shillingford komentuje dostihy, v ktorých jazdí aj jeho sestra – dvojča Clare, zmocní sa ho podozrenie, že preteky boli zmanipulované. Clare, najúspešnejšia britská džokejka, totiž skončí v cieli… (Viac info)

  • 7. Katarína Gillerová – Cudzie spálne

    Dvadsaťšesťročná Radka pracuje v realitnej kancelárii a vďaka svojej práci sa vžíva do zložitých osudov rodín, ktoré sa snažia vyriešiť svoj bytový problém. Ani ona to nemala v živote ľahké, keďže v útlom detstve stratila mamu… (Viac info)

  • 8. Vita Jamborová – Nevera ako dôvod

    Tak veľmi chceme byť šťastní, že niekedy kradneme šťastie niekomu inému… Soňa a Kristína mali ženatých milencov, Marcela milovala vydatú ženu, vydatá Nela si našla náhradu za manžela a Ivana sa nevedela rozhodnúť pre jedného… (Viac info)

  • 9. Dominik Dán – Nehanebné neviniatko

    Dvojica detektívov z oddelenia vrážd Richard Krauz a Jozef Fischer, zvaný Chosé, vyšetrujú nový prípad, beštiálnu vraždu študentky architektúry Moniky, ktorú vrah zaškrtil v jej izbe na poschodí rodičovského domu… (Viac info)

  • 10. Jo Nesbo – Švábi

    V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu vypuká na ministerstvu zahraničí panika, neboť velvyslanec měl úzké vazby na norského premiéra. Je bezpodmínečně nutné… (Viac info)