blog

Prichádza Stratený symbol a spolu s ním aj niekoľko prekvapení

pondelok 8. februára 2010 08:00
Po 8.02. 2010 08:00

Tak a je to tu! Už za dva dni nastane chvíľa, na ktorú netrpezlivo čakajú tisícky fanúšikov najznámejšieho symbológa na svete Roberta Langdona. Nepriame pokračovanie Da Vinciho kódu, sľubne nazvané Stratený symbol, je pravdepodobne najočakávanejšou knihou roku 2010, a preto sme pre vás v našej bratislavskej predajni prichystali niekoľko prekvapení a darčekov.

Každý z vás, kto si zakúpi v našej bratislavskej predajni najnovší román Dana Browna Stratený Symbol, dostane unikátnu záložku, ktorá bola vytvorená len pre túto príležitosť a pre naše kníhkupectvo. Túto záložku nezoženiete nikde inde ako práve v Martinus.sk

A to nie je všetko! Ak sa rozhodnete doplniť medzery vo svojej knižnici a dokúpiť aj ďalšie dva chýbajúce tituly tohto výnimočného autora, budete mať šancu  získať špeciálny odznak. Stačí ak budete patriť medzi prvých dvadsať ľudí, ktorí si kúpili aspoň 3 knihy Dana Browna a odznak bude váš.

A to stále nie je všetko! Prví traja zákazníci, ktorí si kúpia Stratený symbol spolu s ďalšími knihami v celkovej hodnote 50,- EUR., získajú originálne tričko STRATENÝ SYMBOL.

Román, v ktorom nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá, je už teraz bestsellerom. Príbeh tejto knihy sa odohráva v časovom rámci 12 hodín a od prvej strany Danovi čitatelia pocítia hrôzu pritom, ako budú sledovať Roberta Langdona pri jeho novom objave v nečakanom, novom prostredí. Stratený symbol je plný prekvapení a v stávke je život jeho najlepšieho kamaráta. Ak máte radi napínavé knihy, ktoré vám nedovolia pustiť ich z ruky pred poslednou stranou, tak sa určite zastavte v našej bratislavskej predajni. A ak nemáte cestu okolo, tak stačí kliknúť priamo sem.