blog

Čo je lepšie ako vyhrať knihu? Vyhrať ich 333!

pondelok 1. marca 2010 00:01
Po 1.03. 2010 00:01

Už viac ako pol storočia vnímame marec ako mesiac knihy. Všetci knihomoli, knihoholici, jednoducho každý človek, ktorý sa rád začíta do dobrej knihy, má k dispozícii dlhých 31 dní na oslavu svojej najobľúbenejšej činnosti – čítania. A keď oslava, tak poriadna! Martinus.sk v spolupráci s nakladateľstvom Slovart pre vás pripravil súťaž, aká tu ešte nebola! Veď kedy ste mali naposledy príležitosť vyhrať 333 kníh v celkovej hodnote 3.333,-EUR?

Martinus.sk sme už dávno dospeli k názoru, že kníh nie je nikdy dosť, a preto sme rozhodli pomôcť vám, milí Martinusáci, naplniť svoju knižnicu. Stačí, ak si v období od 1. do 31. marca 2010 objednáte akúkoľvek knihu z vydavateľstva Slovart a budete zaradení do žrebovania o kompletnú domácu knižnicu: 333 najlepších kníh v celkovej hodnote € 3.333! Jedna jediná kniha od vydavateľstva Slovart stačí na to, aby ste dostali šancu rozšíriť svoju knižnicu skutočne výraznou mierou, prípadne založiť úplne novú knižnicu. 🙂 Samozrejme, každou ďalšou zakúpenou knihou sa vaša šanca zvyšuje. Čím viac kníh vydavateľstva Slovart si v marci kúpite, tým viac „hlasov“ budete mať v záverečnom žrebovaní a tým viac stúpa vaša šanca obohatiť svoje poličky o také slávne mená ako  Michael Connelly, Umberto Eco, Dan Brown, Dominik Dán a mnoho ďalších.

Zoznam všetkých 333 kníh, ktoré môžete vyhrať, nájdete na tejto stránke. A ak by ste chceli vidieť naživo, ako táto pôsobivá výhra vyzerá, stačí, ak sa zastavíte v našej bratislavskej predajni na Obchodnej 41 v Bratislave, kde sú knihy vystavené. A tak nezabudnite! Stačí, aby ste si v priebehu marca objednali akúkoľvek knihu vydavateľstva Slovart (a nezáleží na tom, či to bude najnovší bestseller alebo veľmi výhodné knihy zo Šťastného kútika so zľavami až do 70%) a budete zaradený do losovania o 333 najlepších kníh v celkovej hodnote € 3.333! Žrebovanie prebehne do 15.4.2010. Prajeme veľa šťastia!