blog

Oslávte s nami Deň žien!

štvrtok 4. marca 2010 00:01
Št 4.03. 2010 00:01

Marec je nielen mesiacom knihy. Je to zároveň aj mesiac, ktorého ôsmy deň oslavujeme ako Medzinárodný deň žien. A aj keď pôvodne tento sviatok vznikol pri príležitosti pripomenutia si ženského boja za rovnoprávnosť, v dnešnej dobe ho vnímame hlavne ako príležitosť poďakovať všetkým príslušníčkam nežného pohlavia za to, aké sú krásne, dobré, starostlivé, úžasné, a akí sme radi, že ich máme. 🙂 V Martinus.sk to samozrejme vnímame rovnako, a preto sme si pre vás, milé dámy, pripravili pri príležitosti Dňa žien akcie, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

Napriek tomu, že prakticky každá reklama a kniha sa nás snaží presvedčiť, že byť ženou je úžasné, nám je jasné, že to zároveň nie je vždy úplne jednoduché. Neustále musíte znášať obdivné pohľady, ktoré nie vždy patria vypracovanému trénerovi aerobiku. Častejšie sú to pohľady predčasne plešivejúceho kolegu v práci, na ktorého bruchu sa jasne odráža jeho láska k pivu. Džentlmeni už dávno vymreli, ale nákupné tašky nie sú o nič menej ťažké. A spoločná výchova detí vyzerá výborne v amerických seriáloch, ale večeru im varí možno tak Marcel Ihnačák. Teda varil by, keby nejaké deti mal…

Martinus.sk si to všetko plne uvedomujeme, a preto vám, milé dámy,  v našej bratislavskej predajni na Obchodnej 41 ponúkame pri príležitosti Medzinárodného dňa žien skvelú zľavu – 13% na všetky knihy nakladateľstva Evitapress. Zľava bude trvať od 5. marca do 9. marca (tj. piatok až utorok). Prídite si k nám po knižku nakladateľstva, známeho medzi slovenskými čitateľkami románmi, ktoré chytia za srdce.

To však nie je jediný dôvod, prečo vám ponúkame práve knihy vydavateľstva Evitapress! Ak sa totižto zastavíte v predajni priamo na Deň žien tj. 8. marca, budete mať jedinečnú príležitosť dať si knihy podpísať Evou Urbaníkovou, ale aj autorkou najnovšej „Evitovky“ Čistá nudaEvou Bacigalovou. Autogramiáda sa uskutoční o 17.00 a my vás srdečne pozývame! 🙂

Ale ani to nie je všetko! Počas celého Dňa žien (tj. 8.marca) dostane každá naša zákazníčka k svojmu nákupu kupón na zľavu -10%, ktorý môže využiť pri ďalšom nákupe!

Eva Urbaníková, Eva Bacigalová, ale aj my, z Martinus.sk sa na vás tešíme a srdečne vás pozývame osláviť Medzinárodný deň žien práve s nami!