blog

Jedinečná akcia! Iba dnes je na Martinus.sk POŠTOVNÉ ZADARMO!

streda 14. apríla 2010 00:03
St 14.04. 2010 00:03

Martinus.skMilí Martinusáci,

marec – mesiac venovaný knihám sa už skončil a s ním aj naša výnimočná súťaž o 333 kníh. Ale Martinus.sk, rovnako ako vy, žije knihami po celý rok, a preto tu máme pre vás ďalšiu akciu, ktorá je rovnako bláznivá ako aprílové počasie! Objednajte si akúkoľvek knihu z našej širokej ponuky, v akejkoľvek nominálnej hodnote, a my vám ju doručíme úplne zadarmo. Presne tak, IBA V STREDU 14.4.2010 je POŠTOVNÉ NA VŠETKY OBJEDNÁVKY ÚPLNE ZADARMO! Práve dnes je ten najvhodnejší deň na objednanie knihy, nad ktorou ste už dlho špekulovali, knihy, ktorá vás zaujala, alebo jednu z množstva noviniek!

IBA V STREDU 14. apríla 2010 na Martinus.sk
POŠTOVNÉ ZADARMO
NA VŠETKY OBJEDNÁVKY
bez akejkoľvek minimálnej hodnoty!

Tešíme sa na vás na www.martinus.sk – veríme, že si vyberiete z našej obrovskej ponuky niečo, na čo si už dlho robíte zálusk 🙂 A samozrejme, všetky knihy, spoločenské hry aj DVD u nás aj dnes kúpite so skvelými zľavami!

Pár upozornení, aby mohlo túto skvelú akciu od Martinus.sk využiť čo najviac z vás 🙂 Bezplatné poštovné platí pre doručenie objednávky prostredníctvom Slovenskej pošty a iba na Slovensko. Platí iba na objednávky vytvorené v stredu, 14.4.2010 a nevzťahuje sa na staršie objednávky. Každý zákazník si môže urobiť iba jednu objednávku s poštovným zadarmo. Na prípadné ďalšie objednávky sa vzťahujú štandardné ceny poštovného – v tomto prípade bude poštovné doúčtované spätne pri vybavovaní objednávky.

PS: Vzhľadom na obrovský nápor na stránku Martinus.sk sa môžu vyskytnúť občasné výpadky. Ak by sa vám nepodarilo prihlásiť na vaše konto, alebo realizovať objednávku, napíšte ju prosím vás na objednavky(zavinac)martinus.sk. Samozrejme aj takto získate poštovné zadarmo. Ďakujeme za pochopenie a vašu trpezlivosť!