blog

Vyhlásenie výsledkov poviedkovej súťaže a inšpiratívna debata o knihách a ich vydávaní

utorok 20. septembra 2011 00:58
Ut 20.09. 2011 00:58

Slovenské vydavateľstvo Tatran vyhlásilo pred časom poviedkovú súťaž Okno do duše. A keďže literárnych talentov (obzvlášť tých neobjavených!) nie je nikdy dosť, veľmi radi sme na súťaži spolupracovali aj my. Súťaž sa už síce skončila, ale slávnostné vyhlásenie výsledkov spojené s inšpiratívnou debatou sa ešte len bude konať a to priamo v priestoroch nášho nitrianskeho kníhkupectva dňa 25. septembra o 14.00! Všetci ste srdečne vítaní! 🙂

Milí spisovatelia, milí čitatelia,

máme za sebou už tretie kolo poviedkovej súťaže, organizovanej literárnym blogom BLOOK.SK v spolupráci s vydavateľstvom TATRAN, najväčším internetovým kníhkupectvom na Slovensku MARTINUS.SK a stránkou Tricio.sk. V tomto súťažnom kole pod názvom OKNO DO DUŠE, ste opäť mohli otestovať svoj literárny a spisovateľský talent. Novinkou bola porota, ktorá priamo svojimi hlasmi hodnotila Vaše práce. Do výsledného súčtu sa zarátavali aj hlasy čitateľov, ktorí ich mohli odovzdať na našej stránke registrovanej na sociálnej sieti FACEBOOK. Víťazné poviedky už poznáme, poďme teraz spoznať aj víťazov.

Týmto Vás chceme všetkých – (súťažiacich, čitateľov, fanúšikov, ako aj tých ktorí sa chcú, čo to dozvedieť o vydavateľskej a edičnej činnosti) – srdečne pozvať na vyhodnotenie súťaže. Vaše hlasy rozhodli, že sa bude konať 25. SEPTEMBRA o 14:00 hodine v predajni kníhkupectva MARTINUS v NITRE (Akademická 1, 94901). Z predchádzajúcich vyhodnotení už vieme, že ide o veľmi zaujímavé stretnutie plné podpory a kritiky, preto sa tešíme na Vašu účasť a sľubujeme zaujímavé stretnutie, na ktorom nie len oceníme víťazov, ale porota vyhodnotí a rozoberie jednotlivé poviedky, rozdá podnetné rady a na záver sa dotkneme aj témy, ako postupovať pri písaní a vydávaní kníh na Slovensku.

Zatiaľ máme avizovanú účasť kompletnej poroty v zložení:

Gabriela Revická (spisovateľka a podnikateľka)
Juraj Šlesar (šéfredaktor Martinus.sk)
Eva Mládeková (riadieľka Vydavateľstva TATRAN)
Eva Melichárková (redaktorka Vydavateľstva TATRAN)
Matúš Mládek (editor Vydavateľstva TATRAN)

Tešíme sa na Vás!

Váš Martinus.sk a Blook.sk

PS: A aby ste náhodou na túto akciu nezabudli, nezabudnite si ju pridať na Facebooku. Nájdete ju priamo TU. 🙂