blog

16-ročný spevák Justin Bieber vydá svoje memoáre

pondelok 2. augusta 2010 16:54
Po 2.08. 2010 16:54

Absolútne netuším, aký veľký ošiaľ panuje okolo mladého kanadského speváka Justina Biebera na Slovensku, ale jedno je isté – v USA hraničí jeho popularita s fanatizmom a každý jeho koncert alebo iné verejné vystúpenie je sériou hysterických záchvatov jeho mladučkých fanyniek. A kde je ošiaľ, tam sú peniaze. Niet preto divu, že tento vyzretý, 16-ročný spevák, ktorý má za sebou život plný ťažkých skúšok a rozhodnutí, “sa rozhodol” “napísať” “knihu”.

Ako sa dalo čakať, budú to memoáre (v jeho veku to má nespornú výhodu, že si ešte všetko pamätá) a keďže cieľová skupina má väčšinu času slastne privreté oči pri počúvaní obidvoch albumov, ktoré už stihol Justin vydať, budú to ilustrované memoáre, aby ich text príliš nerušil. Kniha s hrdým názvom Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story (Justin Bieber: Prvý krok k večnosti: Môj príbeh) sa bude pýšiť “nikdypredtýmnepublikovanými” zábermi, na ktorých budeme môcť obdivovať Justinov nezvyklý účes z uhlov, ktoré nám boli doteraz odoprené, okrem toho tam samozrejme bude trochu textu (aj keď existuje obava, že väčšina ho už bola použitá v názve knihy) a na obale knihy bude napísané Justin Bieber.

Z toho je samozrejme jasné, že kniha, ktorá sa na americký trh dostane v októbri, sa okamžite stane bestsellerom. Predávať sa bude za 21,99 dolárov a Justin nám v nej predostrie svoj životný príbeh od svojej mladosti až po… svoju neskoršiu mladosť. Ostáva nám len dúfať, že k slovenským a českým fanynkám sa tento skvost dostane aspoň k Vianociam. Go, Justin, go!

Aktualizácia: Knihu už máme v ponuke! To má chuť na pár drsných historiek, tak ju nájde TU. 🙂

Zdroj: popcrunch.com / publishersweekly.com
Foto: wikipedia.org