blog

Už vieme, s kým strávime Noc v kníhkupectve! :-)

utorok 19. júna 2012 10:41
Ut 19.06. 2012 10:41

Už sa to blíži, už len niekoľko dní! Áno, presne tak, už tento víkend budú môcť pätnásti Martinusáci stráviť nezabudnuteľnú noc v kníhkupectve! A my už dokonca vieme aj ktorí! 🙂 Keďže v kníhkupectve sa v noci vyspí podstatne menej ľudí, ako si v ňom môže cez deň čítať, boli sme nútení stanoviť limit. Ako však vybrať skutočných knihomilov? Jednoducho! Vyhlásili sme súťaž, v ktorej nám stačilo poslať fotku vášho nočného stolíka s obľúbenou knihou a boli ste v hre!

Ako sa ukázalo, na svoje nočné stolíky, poličky a iné miesta, kam odkladáte knihy, keď idete spať, ste náležite hrdí! A tak to má byť! 🙂 Preto sme záverečný krok nechali na nekompromisný počítač, ktorý vylosoval pätnásť výhercov.

Tým sme poslali pozvánku na emailové adresy, z ktorých nám poslali svoje fotky. Takže zoznam zverejňovať nebudeme, skontrolujte si svoje emailové schránky. Ak v nej máte pozvánku od nás, srdečne gratulujeme! Ak nie, tak nezúfajte, táto akcia bude určite tak úžasná, že si ju ešte zopakujeme! Prípadne vás radi uvidíme aj cez deň! 🙂

Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk