blog

Viac ako 40 000 eur poputuje na Dobro(tu) pre zdravotníkov

piatok 17. decembra 2021 08:54
Pi 17.12. 2021 08:54

Black Friday sa už niekoľko rokov spája so zľavami. Ľudia nakupujú vianočné darčeky a možno aj veci, ktoré až tak nepotrebujú. Aj tento rok sme si v Martinuse povedali, že namiesto bombastických zliav chceme urobiť niečo, čo je podľa nás dôležitejšie – poslať povzbudenie a energiu zdravotníkom a zdravotníčkam.

Počas predchádzajúcich týždňov ste mali možnosť pripojiť ku svojej objednávke aj príspevok vo výške 2 eur. Všetky príspevky sme zdvojnásobili a spolu s partnermi (Kto pomôže Slovensku, Lunys a ďalší) sme peniaze použili na nákup balíčkov pre zdravotníkov. Ak chcete prispieť na Dobro(tu) pre zdravotníkov, môžete tak spraviť do 23. decembra.

Je až neuveriteľné, koľko z vás sa rozhodlo prispieť a chceme vám povedať jedno obrovské ĎAKUJEME ❤️ Spoločne sme zdravotníkom ukázali, že nám záleží na ich práci a ceníme si ich nasadenie v boji proti pandémii. Vy, naši najmilší Martinusáci a Martinusáčky, ste na Dobro(tu) darovali viac ako 40 000 eur! 😍 Peniažky sme premenili na balíčky, ktoré poputovali a ešte postupne poputujú do zdravotníckych zariadení:

Monika Floreková

copywriterka

Monika Floreková má v Martinuse na starosti písanie textov, vymýšľanie kampaní a iných hravých aktivít, ktoré pre vás s láskou robíme :-) Na našom Youtube kanáli pre vás pravidelne pripravuje výber knižných noviniek.

Články autora