blog

Doručili sme vám už milión kníh! (Darček: dnes poštovné zadarmo!)

utorok 16. júna 2009 00:59
Ut 16.06. 2009 00:59

Prednedávnom sme na Martinus.sk zažili jeden z najväčších míľnikov v našej histórii. Aj keď to znie neuveriteľne, koncom mája sme predali už milióntu knihu! Úprimne ďakujeme za dôveru, ktorú nám prejavujete už 8 rokov. Sme poctení, že ďaleko najviac Slovákov nakupuje knihy on-line na www.martinus.sk. Teší nás, že vám môžeme ponúkať tie najlepšie knižné i filmové novinky, recenzie, pomáhame objavovať známe i neznáme príbehy… ďakujeme, že sme spolu s Vami vyrástli na najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku. Pevne veríme, že v tom milióne kníh ste našli tisíce príbehov, tisíce úsmevov, tisíce prekvapení, tisíce zimomraviek, tisíce silných pocitov… Milión kníh. Jedno kníhkupectvo. Váš Martinus.sk.

Miliónta kniha od nás a darčeky pre vás! Bezplatné doručenie dnešných objednávok!

A teraz to najlepšie – darčeky pre vás, našich skvelých zákazníkov! Milióntou predanou bola kniha Všetko alebo nič od Evity Urbaníkovej. Prvý darček našej oslavy dostala pani Miriam Leginská, ktorá si milióntu knihu na www.martinus.sk objednala. Priamo domov jej ju totiž doručila osobne samotná autorka Eva Urbaníková!


Odovzdávanie milióntej knihy objednanej na www.martinus.sk

Druhý darček sme dali vám všetkým pred 2 týždňami – projekt Slovensko píše román. Ako sa ukázalo, nielenže ste skvelí čitatelia, ale aj výborne píšete a dodnes ste poslali už vyše 250 návrhov na pokračovanie! Mimochodom, dnes o 12:00 bude na www.SlovenskoPiseRoman.sk zverejnená tretia kapitola. Odvážite sa pridať svoje pokračovanie? 🙂

No a ten tretí darček pre vás všetkých prichádza práve teraz… Keďže dobrých kníh nikdy nie je dosť, budeme veľmi radi, ak našu/vašu milióntu knihu oslávite s nami – aspoň jednou dobrou knihou z www.martinus.sk. Asi vám ju síce neprinesie samotný autor osobne, ale doručíme vám ju my – a jedine dnes tiež zadarmo! 🙂

Iba dnes, 16. júna 2009 na Martinus.sk
POŠTOVNÉ ZADARMO
NA VŠETKY OBJEDNÁVKY

bez akejkoľvek minimálnej hodnoty!

Tešíme sa na vás na www.martinus.sk – veríme, že si vyberiete z našej obrovskej ponuky niečo, na čo si už dlho robíte zálusk 🙂 A samozrejme, všetky knihy aj DVD u nás aj dnes kúpite so skvelými zľavami!

Pár upozornení, aby mohlo túto skvelú akciu od Martinus.sk využiť čo najviac z vás 🙂 Bezplatné poštovné platí pre doručenie objednávky prostredníctvom Slovenskej pošty a iba na Slovensko. Platí iba na objednávky vytvorené v utorok, 16.6.2009 a nevzťahuje sa na staršie objednávky. Každý zákazník si môže urobiť iba jednu objednávku s poštovným zadarmo. Na prípadné ďalšie objednávky sa vzťahujú štandardné ceny poštovného – v tomto prípade bude poštovné doúčtované spätne pri vybavovaní objednávky.