blog

Hlasovanie o víťazný názov románu začína

pondelok 21. septembra 2009 11:14
Po 21.09. 2009 11:14

Názov a obálka knihy sú prvé, čo nás zaujme, čo ku knihe pritiahne naše oči, našu pozornosť. Príbeh, dobrý či zlý, začína až po jej otvorení.

Na stránke Slovensko píše román bola pred týždňom uverejnená súťaž, ktorá dávala čitateľom a všetkým priaznivcom projektu možnosť zapojiť sa do vymýšľania titulu pre nový román. Kto si myslel, že práve jeho názov je tým najlepším, mohol svoj námet zaslať na e-mailovú adresu do poludnia 18.9.

Zo všetkých návrhov Evita vybrala 4 najlepšie. Výber toho finálneho, a teda víťazného, ktorý bude použitý na obálke spoločného románu, ostáva opäť na fanúšikoch projektu, ktorí budú môcť hlasovať za svojho favorita prostredníctvom internetového hlasovania.

Na základe návrhov priaznivcov Slovensko píše román, sme tento krát zmenili systém hlasovania. Hlasovanie už nie je obmedzené na jednotlivé IP adresy, preto členovia jednej domácnosti, či kolegovia v jednej kancelárii môžu hlasovať každý sám za seba a svoj vybraný názov. A práve preto pri pridávaní hlasu favorizovanému návrhu na názov románu, je potrebné uviesť e-mailovú adresu. Uvedomujeme si, že e-mailové adresy by mohli hlasujúci uvádzať aj vymyslené, no sme pripravení aj na takúto situáciu. Disponujeme mechanizmom, ktorý vie identifikovať možné zneužitie hlasovacieho systému, v tomto prípade falošné e-mailové adresy. Na základe takejto identifikácie budú hlasy, pri ktorých je uvedená falošná e-mailová adresa, vymazané.

Šancu hlasovať za vášho favorita medzi názvami máte do 24.9. 2009 do 12 hod.