blog

Posledná šanca ovplyvniť dej románu Minulosť ťa dostane

nedeľa 27. septembra 2009 13:09
Ne 27.09. 2009 13:09

Máme pre vás niekoľko dobrých správ. Najprv by sme však chceli veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí poslali svoje návrhy na 16. a 17. kapitolu. Napriek tomu, že bolo potrebné napísať a vyriešiť v kapitolách viac za kratší čas, prišlo nám 8 výborných návrhov.

Poslednú šancu ovplyvniť dej románu s názvom Minulosť ťa dostane máte do 30. septembra  12:00. Vtedy zo stránky definitívne zmizne formulár na pridávanie pokračovaní a v prvý októbrový deň zverejníme vybranú 18. a 19. kapitolu. Od tejto chvíle bude ukončenie deja románu v rukách Evity Urbaníkovej, ktorá napíše 20. kapitolu. Tešíme sa na vaše návrhy a držíme palce!

A teraz k spomínaným dobrým správam. Napriek tomu, že náš spoločný román vyjde až v novembri, vy si ho môžete objednať  v predpredaji už teraz a dokonca s 29 percentnou zľavou. Dostanete ju tak medzi prvými. Stačí kliknúť na Martinus.sk.

V knihe si budete môcť prečítať poslednú kapitolu z pera Evity Urbaníkovej, ktorá určí, ako to s hrdinami spoločného románu vlastne dopadne. S autormi jednotlivých kapitol bude ešte editorka Evita pracovať na doladení deja a vychytaní malých nezrovnalostí, ktoré sa v jeho priebehu objavili , preto je možné, že niektoré fakty a súvislosti sa v konečnej podobe knihy zmenia.  Uvítame aj názory a postrehy priaznivcov projektu, ktorí sa zapájajú do diskusii. Práve komunite, ktorá sa okolo projektu vytvorila, vďačí prvý spoločný román za to, že sa blížime do cieľovej rovinky. Ďakujeme a tešíme sa, až naše dielo spolu oslávime a pokrstíme.

Nezabudnite, že obálku knihy môžete navrhnúť aj vy. V prípade, že nemáte grafické abmície, ale poznáte milovníkov literatúry, ktorí výtvarné nadanie majú, dajte im o tejto možnosti vedieť.