blog

Spoločný román už má svoj názov, posielajte návrhy obálky

štvrtok 24. septembra 2009 16:11
Št 24.09. 2009 16:11

Minulosť ťa dostane. Áno, dnes spoločný román konečne dostal názov! Po štyroch mesiacoch fungovania sa príbeh pomaly rozpletá a projekt uzatvára. Priaznivci Slovensko píše román minulý týždeň vymýšľali titul pre román a hlasovaním, ktoré dnes skončilo vybrali víťaza.

Teraz je na rade, ako sme už avizovali, obálka románu. Vyzývame tak všetkých výtvarne nadaných milovníkov literatúry, aby nám zasielali svoje návrhy grafiky obálky. Následne porota vyberie niekoľko návrhov, ktoré sa dostanú do finále, kde všetci priaznivci projektu budú mať zase možnosť ovplyvniť výslednú podobu románu a hlasovaním zvoliť víťazný kreatívny koncept. Kto bude členom poroty sa dozviete čoskoro na tomto blogu.

Zapojiť sa môže každý. Stačí poslať svoj grafický návrh obálky na e-mailovú adresu spr@martinus.sk. Nápady môžu tvoriví priaznivci projektu posielať už od dnes – 24. septembra do 12:00 v utorok 6.októbra.

Jediným parametrom, ktorý by mal zohľadnený je to, že reálna obálka románu bude mať formát 105×170 mm. Ostatné nechávame na vás a tak naštartujte fantáziu a skúste sa zamyslieť nad tým,  akú vizuálnu podobu by mal spoločný román podľa vás mať. Minulosť ťa dostane…

Prečítať doterajšie kapitoly môžete na webe projektu www.slovenskopiseroman.sk.