blog

Tisíce kníh, jedna téma: Týždeň lásky a romantiky

streda 5. mája 2010 08:01
St 5.05. 2010 08:01

Rok má päťdesiatdva týždňov a krásne na tom je, že každý týždeň je niečím iný, významný a výnimočný. A Martinus.sk ich chce pre vás, milí zákazníci, spraviť ešte výnimočnejšími! Odteraz sa bude každý týždeň na Martinus.sk niesť v znamení určitej témy, ktorou oslávime ďalší týždeň roka. Čo by to však bolo za oslavu bez zľavy, však? 🙂 Preto budete mať možnosť objednať si všetky tituly, súvisiace s danou témou, so zľavou 15%! Nezabudnite sa pozrieť každý týždeň, akú tému práve oslavujeme! Veď dôvodov na oslavu sú tisíce. 🙂

Je to cítiť vo vzduchu, vidíme to všade okolo nás, nedá sa tomu ubrániť – máj je lásky čas! A tak to má byť! Aký iný by teda mal byť prvý májový týždeň na Martinus.sk ak nie práve Týždeň lásky a romantiky? Preto vám počas celého týždňa ponúkame viac ako sto romantických príbehov so zľavou 15%!

Milé Martinusáčky, tento týždeň si prídete na svoje! V našej romantickej májovej ponuke nájdete príbeh pre každú z vás – od klasiky ako je Láska v čase cholery a Odviate vetrom cez Vieweghove poviedky až po obľúbené slovenské autorky a dievčenské romány! Vyberte si príbeh, ktorý vám rozbúcha srdce, veď lásky nie je nikdy dosť!

Momentálne sa v tejto ponuke nachádza 104 titulov. Kompletný zoznam nájdete TU.