blog

Oslávte s nami Deň neprečítaných kníh, vyhrajte zaujímavé ceny a získajte poukážku zadarmo!

utorok 28. augusta 2012 01:48
Ut 28.08. 2012 01:48

Milí Martinusáci,

ako už určite viete, tento týždeň, v posledný augustový deň, oslavujeme náš spoločný knižný sviatok – Deň neprečítaných kníh! Už po druhýkrát dáme šancu knihám, na ktoré sme doteraz nemali čas a budeme si celý deň čítať. Pridajte sa k nám a oslávme spoločne čítanie! Navyše, každý, kto sa na stránke www.denneprecitanychknih.sk pochváli knihou, ktorú bude počas tohto sviatku čítať, dostane automaticky a zadarmo poukážku na 2 EUR.

Vyhrajte Tuli vak alebo poukážky na nákup v Martinus.sk!

Sme si vedomí, že nájsť si v dnešnej uponáhľanej dobe čas na čítanie, je mimoriadne ťažké. Preto sme tento rok pri príležitosti Dňa neprečítaných kníh zorganizovali súťaž, ktorá vám s týmto problémom pomôže!

Až do Dňa neprečítaných kníh môžete na webovej stránke www.denneprecitanychknih.sk písať svoje tipy, ako docieliť, aby vás pri čítaní nikto nevyrušoval. Tip, ktorý získa najviac hlasov, bude odmenený skvelým Tuli vakom (v ktorom sa číta úplne dokonale) a ďalšie dve miesta odmeníme darčekovými poukážkami! 🙂 Pridajte svoj tip ešte dnes, aby ste mali dostatok času na získanie najväčšieho počtu hlasov!

Nezabudnite, Deň neprečítaných kníh je už tento týždeň, 31.8.2012! Aby ste naň určite nezabudli, vytvorili sme aj udalosť na Facebooku. 🙂 Či už budete oslavovať v pohodlí domova, alebo prídete do niektorého z našich kníhkupectiev, tešíme sa na vás!

Príďte osláviť Deň neprečítaných kníh do našich kníhkupectiev! Máme pre vás darčeky! 🙂

Neustále sa snažíme, aby boli naše kamenné kníhkupectvá oázami pokoja, relaxu a hlavne kníh! Ale počas Dňa neprečítaných kníh to budú zároveň aj centrá našich osláv. 🙂 Príďte osláviť sviatok čítania do prostredia, kde budete knihami obklopení zo všetkých strán. Pre oslavujúcich tu budú vytvorené špeciálne knižné zóny a ešte aj niečo navyše. 🙂

Každý, kto bude oslavovať Deň neprečítaných kníh v našom kníhkupectve, bude mať možnosť nechať sa zvečniť so svojou obľúbenou knihou na fotke a zároveň dostane exkluzívny čitateľský odznak, vďaka ktorému bude každému hneď jasné, že to s čítaním myslí vážne! 🙂

Príďte zažiť neopakovateľnú atmosféru Dňa neprečítaných kníh do našich kamenných kníhkupectiev. Bude to stáť za to!