blog

Na konto Dobrého anjela sme už vyzbierali neuveriteľných stotisíc eur! Ďakujeme!

utorok 30. apríla 2013 12:52
Ut 30.04. 2013 12:52

Milí Martinusáci,

máme pre vás skvelú správu! Spoločne sme už na konto Dobrého anjela vyzbierali viac ako 100.000 EUR! To, že ste úplne fantastickí, vieme už dávno (veď sme s vami v kontakte každý deň), ale aj tak by nám nikdy nenapadlo, že práve vďaka Anjelským drobným sa nám podarí dosiahnuť tak úžasný výsledok!

Systém Dobrý anjel podporujeme už roky. Jeho ciele, systém podpory a transparentnosť sú nám mimoriadne sympatické. Preto sme v minulosti zorganizovali akcie ako Daruj príbeh dieťaťu, pre ktoré život nie je rozprávkou alebo automatický príspevok z každého predaného kusu knihy Izba. Ale až Anjelské drobné, ktoré priniesli možnosť zaokrúhliť sumu objednávky a rozdiel poslať na konto Dobrého anjela, skutočne dokázali, že vaša ochota pomôcť tým menej šťastným sa neobmedzuje na časovo ohraničené obdobia. Že chcete pomáhať každý deň.

Dovoľte nám preto povedať jedno obrovské ĎAKUJEME! Za všetky tie centy, ktoré našim spoločným úsilím vytvorili sumu, ktorá už skutočne dokáže pomôcť. Ďakujeme v menej všetkých rodín s chorými deťmi, ktorým ste aj vy zmenili život k lepšiemu. A ďakujeme aj za nás, lebo nie je lepší pocit, ako vedomie, že máme tak skvelých zákazníkov, ako ste vy! 🙂

 A na záver niekoľko zaujímavých faktov o Anjelských drobných:

  • Anjelské drobné sme spúšťali 1. mája 2011, čiže pred dvomi rokmi.
  • Priemerný príspevok je 55 centov.
  • Celkovo prispelo už viac ako 90.000 Martinusákov (!)
  • Viac ako 4.000 Martinusákov prispelo viackrát.
  • Najaktívnejší zákazník doteraz prispel 94x!
  • V Anjelských drobných môžete darovať aj celú ušetrenú sumu. Najvyššia darovaná suma tak bola 88,82 EUR, ktoré istý Martinusák ušetril pri nákupe DVD.
  • Stovky ľudí prispeli aj v jedinej objednávke nad 5 EUR.

Dosiahli sme spoločne úžasnú sumu. Ale tak, ako nikdy nevymizne potreba pomoci tým, ktorých osud zasiahol krutou ranou, tak ani my nechceme prestať pomáhať. Anjelské drobné pokračujú ďalej a vaša pomoc je stále rovnako vítaná. Ďakujeme!

Prispejte na konto Dobrého anjela a získajte chýbajúcu zberateľskú záložku

A aby sme tento milý míľnik oslávili, zorganizovali sme jedinečnú príležitosť získať chýbajúcu zberateľskú záložku pre všetkých, ktorí ich zbierajú. Ak vám ktorákoľvek zo zberateľských záložiek chýba, stačí ak v máji prispejete akoukoľvek sumou na Dobrého anjela pomocou našich Anjelských drobných a chýbajúcu záložku dostanete spolu s májovou! Jednoducho v objednávke označte, ktorú záložku vám máme poslať a je to! 🙂

 

Tisíce anjelov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk