blog

Anjelské drobné už aj v kamenných kníhkupectvách!

streda 14. októbra 2015 16:36
St 14.10. 2015 16:36

Keď sme pred štyrmi rokmi spúšťali na Martinus.sk Anjelské drobné, nikdy by nám nenapadlo, že sa stretnú s takým obrovským úspechom. Možnosť zaokrúhliť svoj nákup a rozdiel venovať na projekt Dobrý anjel už využili tisíce z vás a tento mesiac váš príspevok presiahol neuveriteľných 250.000 eur! Aj preto a hlavne na vaše početné žiadosti prinášame možnosť zaokrúhliť svoj nákup aj v našich kamenných kníhkupectvách.

Neuveriteľný úspech Anjelských drobných. Vďaka vám.

Ako už naznačuje samotný názov, Anjelské drobné sú od začiatku myslené ako drobná pomoc. Pár centov, ktoré si v každodennom živote často možno ani nevšimneme, ide na pomoc rodinám s ťažko chorými deťmi , ktoré sú nekonečne vďačné za akúkoľvek pomoc.

Ale čo je najdôležitejšie – opäť sa dokázalo, že sila spoločného úsilia je neuveriteľne veľká. Lebo spoločne sa nám postupne a podarilo vyzbierať štvrť milióna eur! A to je už suma, ktorá dokáže reálne pomôcť. Chcete vedieť ako? Navštívte stránku Dobrého anjela.

Anjelské drobné už aj v kamenných kníhkupectvách

Aj preto sme sa rozhodli zaviesť Anjelské drobné aj v našich kamenných kníhkupectvách. V tejto chvíli stačí pri platbe povedať, že si prajete svoj nákup zaokrúhliť.

Automaticky vám bude ponúknuté zaokrúhlenie na najbližšiu vyššiu celú sumu (čiže ak bude účet napríklad 8,60 eur, tak vám bude navrhnuté zaokrúhliť ho na 9 eur), ale je len na vás, koľko naozaj prispejete. Ráta sa každý cent a žiadna pomoc nie je príliš malá.

V mene všetkých chorých detí a ich rodín vám už teraz ďakujeme. Ste fantastickí a my môžeme byť len a len hrdí na to, akých máme zákazníkov!

Tisíce anjelov. Jedno kníhkupectvo.

Váš Martinus.sk

Dobry anjel